Prijzen & Voorwaarden

Prijzen Gitaarles – per 11 september 2018  – prijzen zijn per persoon en in Euro’s

Prijzen kinderen &  jongeren (onder de 21 jaar):
ABONNEMENT*,  Elke week 30 minuten gitaarles les op een vaste dag en uur : € 75 per maand
STRIPPENKAART, 4 gitaar lessen van 30 minuten op afspraak:  € 90 per 4 lessen

Prijzen vanaf 21 jaar:
ABONNEMENT*
,  Elke week 30 minuten gitaarles les op een vaste dag en uur : € 85 per maand
STRIPPENKAART, 4 gitaar lessen van 30 minuten op afspraak:  € 100 per 4 lessen

Video Gitaarles:
1 les in je eigen tijd en plaats,
inclusief materiaal en feedback video: € 30 per les

Gitaarles cadeaubon voor éénmalig 5 gitaarlessen van 30 minuten:  € 85 voor 5 lessen

 

Proefles, Uitleg Abonnement en Strippenkaart

Een proefles volgen of meer informatie?
Mijn advies aan alle nieuwe gitaar studenten is om eerst een afspraak te maken voor een éénmalige proefles. Een éénmalige proefles kost € 10,-  Als je besluit een serie lessen te nemen krijg je dit bedrag retour in de vorm van een korting op de eerste lessen. Zo kun je kennis maken met mijn wijze van lesgeven en zien of het iets voor jou is.  Stuur mij een E-mail als jij je aan wilt melden of als je vragen hebt. Je kunt ook bellen 0640014531 of een sms of whatsapp sturen.

Soort Lessen
Je kunt individueel les bij mij volgen.

Je kunt kiezen voor een abonnement of strippenkaart.
Bij Abonnement lessen kies je voor een vaste, langere periode van een paar maanden, half jaar of jaar gitaarles. Een abonnement heeft een vaste frequentie van 1 les per week. Voor abonnement lessen maken we van te voren een afspraak voor een langere periode op een vaste dag en uur per week. Als je een andere frequentie wilt zoals bijvoorbeeld eens in de twee weken neem je een strippenkaart.

Een strippenkaart is flexibeler omdat je kiest voor een periode van 4 lessen per keer. Bij een strippenkaart kies je meestal voor een variabele frequentie. Bij de strippenkaart lessen maken we een afspraak per les.

Duur Lessen
Meestal zul je kiezen  voor een les van 30 minuten. Voor beginners is een half uur voldoende.  Voor gevorderden of als je toelatingsexamen wilt doen voor het Conservatorium, zijn lessen van één uur aan te raden.  De prijs van 1 uur is 2 x de prijs van een half uur les.

 

Wat moet ik kiezen, Abonnement of Strippenkaart?

Een aantal rekenvoorbeeld om je keuze te vergemakkelijken
Stel dat je een geheel jaar lessen volgt. Dit zijn 10 les maanden met in totaal 38 lessen. Dit is inclusief de vakantieperiode waarin geen les wordt gegeven.
Voorbeeld 1 / Abonnement – Volwassenen 38 lessen: Met een abonnement wordt dit € 85 per maand; Dit is € 850 per jaar, exclusief kortingen.
Voorbeeld 2 / Abonnement – Jongeren 38 lessen: Met een abonnement wordt dit € 75 per maand; Dit is € 750 per jaar, exclusief kortingen.
Voorbeeld 3 / Strippenkaart – Volwassenen 38 lessen: Met een strippenkaart worden dit 10 strippenkaarten a € 100; Dit is € 1000 per jaar.
Voorbeeld 4 / Strippenkaart – Volwassenen 20 lessen: Met een strippenkaart worden dit 5 strippenkaarten a € 100; Dit is  € 500 per jaar.

Wil je wekelijks les volgen, dan ben je goedkoper uit met een abonnement. Of wil je liever flexibel kunnen kiezen en minder lessen volgen in een jaar, dan is een strippenkaart weer voordeliger. De keuze voor een Abonnement of Strippenkaart ligt dus helemaal aan je wensen, budget en omstandigheden. Je kunt zoveel of zo weinig lessen nemen als jij zelf wilt.

 

Vragen? Stuur een e-mail!

 

Voorwaarden: Betaling lesgeld, Afwezigheid, Opzegtermijn, Geldigheid Strippenkaart en Cadeaubon, Vakanties en Kortingen

Betaling lesgeld
Bij een abonnement wordt het lesgeld op de 1e les van de maand betaald. Je kunt bij abonnement op elk gewenst moment beginnen in de maand. De eerste maand betaal je alleen de lessen die nog over zijn in de maand.
Bij een strippenkaart wordt het lesgeld op de 1e les van de strippenkaart betaald.

De lessen kunnen betaald worden via een bankoverschrijving of tijdens de les in mijn studio.

Afspraken over afwezigheid
Bij afwezigheid van de student bij een les afspraak, en als je dit minimaal 24 uur van te voren laat weten, kan de les worden verplaatst of ingehaald indien daar ruimte voor is. In alle andere gevallen wordt de les doorbetaald.
De gemiste les van een abonnement of strippenkaart moet binnen dezelfde maand worden ingehaald, daarna vervalt die mogelijkheid.
Bij afwezigheid van de docent, om welke reden dan ook,  zullen de lessen worden ingehaald of vindt er restitutie plaats van het lesgeld.

Opzegtermijn
Voor de Abonnement lessen geldt een opzegtermijn van één maand.
De Strippenkaart lessen kun je opzeggen na beëindiging van de strippenkaart.

Geldigheid Strippenkaart en Cadeaubon
De lessen van een strippenkaart en Cadeaubon zijn één jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Daarna vervalt het recht op de lessen die nog over zijn op de strippenkaart of de Cadeaubon. Een uitzondering hierop is als deze periode wordt verlengd (per email) met instemming van docent en student. 

* Vakanties
De schoolvakanties (regio Den Haag) worden bij de abonnement lessen ‘doorbetaald’ behalve de zomervakantie (1 juli t/m 31 augustus). Zie hiervoor de volgende link: www.schoolvakanties-nederland.nl

* Extra Kortingen Abonnement lessen
Bij betaling van 5 maanden (half jaar) of van 10 maanden (heel jaar) ineens krijg je een korting van 5 % op het lesgeld.