Gitaarles Cadeaubon

Gitaarles Cadeaubon als origineel cadeau

Geef een originele gitaarles cadeaubon  aan vrienden, relaties, of familie.  Met de Gitaarles Cadeaubon kan de jarige de droom van zijn leven realiseren, een oude hobby oppakken of een nieuwe hobby beginnen.  De ontvanger van de cadeaubon krijgt een mooie kaartje thuis met een cadeaubon voor 3 gitaarlessen.

De kosten
De gitaarles cadeaubon bestaat uit 3 gitaarlessen van een half uur. Zie voor de actieprijs de Prijzen & Voorwaarden pagina op deze website. Dit is inclusief materiaal maar exclusief gitaar. Wil je een originele cadeaubon geven?  Stuur dan een  e-mail, bel 0640014531 of stuur een sms of app.

Vragen? Stuur een e-mail!


Gitaar huren
Mocht de ontvanger van de cadeaubon een gitaar nodig hebben voor de lessen dan is het mogelijk een Spaanse gitaar te huren. De kosten van de huur zijn € 10,- per week. Dit bedrag wordt verrekend met de borg van € 200,-  Deze borg minus de huur krijg je retour mits er geen beschadigingen zijn aan de gitaar. Dit is alleen mogelijk als niet alle huur-gitaren in gebruik zijn. 

Verdere informatie
Je kunt ook rondkijken op mijn site om mijn solo CD ‘Leyenda’ met Spaanse gitaarmuziek of mijn Spaanse songs te beluisteren.

Gitaar kopen en tips bij aankoop

Gitaar kopen
Je kunt ook een gitaar kopen op een van de gitaarzaken in Den Haag. Of je kunt er een per internet kopen bij ‘La Guitarra Buena’. Een betrouwbare, gespecialiseerde gitaarzaak in Amsterdam.  Hier is de link naar hun website.

Tips bij het kopen van een gitaar en gitaarles in het algemeen
Als je meer wilt weten over gitaren kun je naar mijn pagina tips gaan.
Op deze pagina staan adviezen over de keuze voor een gitaar, welke soort gitaren er bestaan, over het volgen van gitaarlessen, zelfstudie, over de keuze van een gitaarleraar en over muziekscholen en privé praktijken.