Gitaarles Cadeaubon

Gitaarles Cadeaubon als origineel cadeau

Geef een originele gitaarles cadeaubon  aan je geliefde, vrienden of relaties.  Met de Gitaarles Cadeaubon kan de ontvanger de droom van zijn leven realiseren, een oude hobby oppakken of een nieuwe hobby beginnen.  De ontvanger van de cadeaubon krijgt een mooi kaartje thuis met een cadeaubon voor 3 gitaarlessen.

De kosten
De gitaarles cadeaubon bestaat uit 3 gitaarlessen van een half uur. Zie voor de actieprijs de Prijzen & Voorwaarden pagina op deze website. Dit is inclusief materiaal maar exclusief gitaar. Wil je een originele cadeaubon geven?  Stuur dan een  e-mail, bel 0640014531 of stuur een berichtje.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat jij mij een e-mail hebt gestuurd of berichtje en de betaling voor de lessen is ontvangen, stuur je mij de gegevens van de cadeaubon ontvanger:

(1) naam, (2) adres waar het kaartje naar toe moet en (3) eventueel extra kleine tekst die je wilt toevoegen aan het kaartje zoals felicitaties e.d. en ongeveer de datum waarop het kaartje moet worden ontvangen (hiervoor ben ik natuurlijk wel afhankelijk van de post bezorging) 
Daarna stuur ik de ontvanger een kaartje met een cadeaubon op de afgesproken datum. 
Daar staan mijn gegevens zodat de ontvanger een afspraak kan maken voor de gitaarlessen. Een andere optie is dat het kaartje naar jou toe gaat en dat jij het persoonlijk afgeeft.

Surprise!

Jij kan ook een afspraak maken met mij in mijn studio voor de eerste gitaarles; Dan heeft de ontvanger geen idee wat er gaat gebeuren, en dat is helemaal een verrassing! Maar hier moet jij dan zelf het een en ander voor organiseren.


Verdere informatie
Je kunt ook rondkijken op mijn site om mijn solo CD ‘Leyenda’ met Spaanse gitaarmuziek of mijn Spaanse songs te beluisteren. Je kan mijn CD ook via Spotify beluisteren.

Gitaar kopen en tips bij aankoop

Gitaar kopen
Je kunt ook een gitaar kopen op een van de gitaarzaken in Den Haag. Of je kunt er een per internet kopen bij ‘La Guitarra Buena’. Een betrouwbare, gespecialiseerde gitaarzaak in Spaanse gitaren in Amsterdam.  Hier is de link naar hun website. Je kunt ook via Bax Shop een gitaar kopen. Zorg ervoor dat deze een solid top heeft.

Tips bij het kopen van een gitaar en gitaarles in het algemeen
Als je meer wilt weten over gitaren kun je naar mijn pagina tips gaan. Op deze pagina staan adviezen over de keuze voor een gitaar, welke soort gitaren er bestaan, over het volgen van gitaarlessen, zelfstudie, over de keuze van een gitaarleraar en over muziekscholen en privé praktijken.