Reviews Studenten

Reviews Studenten

Wil jij ook gitaarles volgen of meer informatie?

Stuur dan een email bel  0640014531  of stuur een sms of whatsapp. 

Reviews Studenten van Lazaro Tejedor – Gitaarles Den Haag

Een aantal van deze reviews zijn ook onder Google Reviews te vinden

 

2022 Lewis
Uitstekende leraar! Helpt mij met verschillende onderwerpen zoals song writing, techniek, noten lezen en veel meer. Zeker en vast een aanrader voor mensen die hun vaardigheden willen verbeteren!

2022  / Josep
Estamos muy contentos con usted, sus clases, su dedicación, y la paciencia con mi hijo. Y su maestría con la guitarra está fuera de toda duda y se disfruta.
Nederlandse vertaling: We zijn heel blij met je, je lessen, je toewijding en je geduld met mijn zoon. En je meesterschap op de gitaar staat buiten kijf en wij genieten ervan.

2022  / Marleen en Joek
Mijn zoon (13) heeft al een aantal jaar gitaarles van Lazaro. Via via kwamen wij bij Lazaro terecht. Het klikte vanaf het eerste moment. Het plezier in het spelen en muziek maken staat voorop. Ongemerkt wordt de lat steeds een beetje hoger gelegd en speelt mijn zoon steeds moeilijkere / uitdagendere stukken. Geheel op zijn eigen wijze daagt Lazaro mijn zoon uit om steeds een stapje verder te komen. Hij luistert goed naar de behoefte van mijn zoon en stemt daar zijn lessen op af. Lazaro is een gitaarleraar, die op een heel plezierige manier lesgeeft en daarnaast ook een warme persoonlijkheid heeft met oog voor wie hij voor zich heeft.

2022  / Roel en Julia
Mijn dochter volgt ongeveer een jaar les bij Lazaro met veel plezier. Hij is kundig, geduldig en altijd vrolijk. Stimuleert de kinderen op een ongedwongen manier.

2022  / Robert
Inmiddels volg ik al bijna een jaar gitaar les bij Lazaro Tejedor en ik ben ontzettend tevreden! Lazaro weet de kunst van het Flamenco spelen goed over te brengen en zijn lessen zijn zeer goed te volgen. Zijn opmerkingen en leswijze leiden je er toe om het les materiaal tot in perfectie te spelen. Verder is Lazaro ook een hele aardige man en verloopt communicatie altijd vlekkeloos.

Reviews in 2018

2018 / Margriet
Na 40 jaar mijn gitaarstudie een tweede kans gegeven.
Daarvoor een van origine Spaanse gitaarleraar uitgekozen opgeleid aan het Amsterdams  conservatorium. Een betere combinatie bestaat niet. Zeer blij met de keuze en vereerd dat hij mij les geeft. Het speelplezier staat bij hem voorop. In the meantime krikt hij met groot enthousiasme, ontspannen en geduldig mijn niveau omhoog. Al heel wat geleerd. Veel aandacht voor techniek, muzikaliteit en klankverbetering. Bij dit alles is Lazaro ook een erg plezierig en geïnteresseerd persoon.  De les locatie is met OV en auto goed bereikbaar. Ruime parkeermogelijkheden.

2018 / Henk 
Sinds 2015 krijg ik gitaarles van Lazaro. De sfeer is ontspannen en opbouwend. Lazaro houdt rekening met mijn niveau en tempo, maar weet ook steeds de lat net een stukje hoger te leggen

2018 / John
Niets anders dan lof voor Lazaro. Eindeloos geduld, gezellige lessen en leert je op elk vlak wel wat. Informeel en toch professioneel. Weet goed te motiveren. Goed bereikbaar. Zeker aan te raden.

2018 / Samir
Starting the guitar at a not so young age is not easy. With Lazaro, it was. He’s adapting to the students level and wishes and he explains complicated things with simple terms. He is careful to your level and your progress. You choose what you want to practice and he orients and guides you at your own tempo. I was interested in Flamenco which he knows well but also in Algerian Chaabi music and he was open to discover styles he’s not used to. It’s always a pleasure to go to the lessons. I definitely recommend his lessons for anyone eager to discover or improve in guitar play.

2018 / Alex
Ik doe samen met mijn zoon Ramses (7) gitaarles. Leuk hoe Lazaro en goed in slaagt ons beide uitstekend les te geven. Hij ziet goed waar je als gitaarleerling zit en wat het volgende stapje moet zijn. Bovendien een zeer aardige, prettige man! Ook niet onbelangrijk.

2018 / Viviane
I have been taking guitar lessons with Lazaro for about four years now and am enthusiastic about his teaching. He always pinpoints the exact technical issues and details that I need to focus on and that I would not be able to correct on my own, which makes a real difference to the end-result. I have been playing different styles with him – from flamenco to classical, fingerpicking and blues. The lessons are tailored to my needs and wishes and Lazaro makes sure he gives me guidance when I need it. In short, the lessons are taught in a fun, relaxed, yet very professional manner. I can only recommend learning guitar with Lazaro!

2018 / Ruud
Lazaro geeft goed les en stelt de leerling centraal. Ik ben tot nu toe altijd met plezier naar de lessen gegaan en zal dit ook blijven doen.

Reviews in 2016

2016 / Andre 
In 2012 ben ik gegrepen door het Flamenco gitaar-spel van Paco de Lucia. Na een jaar genieten van de muziek en twijfelen of ik het zelf nog zou gaan leren, ben ik toen op zoek gegaan naar een gitaar-docent die de Flamenco vanuit zijn roots speelt. En ik heb Lazaro gevonden… Wat heerlijk om iemand zo gitaar te zien spelen, en wat een fijne docent. Nu drie jaar later heb ik meer geleerd dan ik had durven dromen, ik vind het heerlijk om met Lazaro bezig te zijn om de nuances van de Flamenco te verkennen en te leren. Ik zie altijd uit naar mijn gitaarles.  Zijn motto (en nu ook de mijne): Je bent nooit te oud om te leren. Ik ben zo blij dat ik er mee ben begonnen !  (let op: om wat te leren moet je wel veel oefenen)

Reviews in 2015

2015 / Joshua , 12 jaar
Ik vind dat Lazaro heel fijn gitaarles geeft. Ik vind hem ook aardig. Dat als je je gitaar huiswerk niet af hebt, dat je techniek oefeningen kan doen met hem. En als je iets niet begrijpt, dan kan Lazaro het heel goed voorspelen en uitleggen.
Z’n Vader, Peter: Joshua heeft nu drie jaar gitaarles bij Lazaro. Hij heeft gekozen voor klassiek gitaar. Lazaro is erg geduldig en geeft Joshua nooit het idee dat muziekles een “moet”is. Het is voor Josh zeer inspirerend om zijn etudes voorgespeeld te krijgen door een meestergitarist. Lazaro’s ervaring beperkt zich niet tot één stijl en hij kan daarom een interessante mix aan oefeningen aanbieden. Wat mij als ouder (amateur gitarist) erg bevalt is dat Lazaro Joshua de goede techniek leert. Bij familie en vriendjes zie ik maar al te vaak dat leraren de basis techniek verwaarlozen om maar snel mogelijk liedjes te kunnen spelen. (Met als resultaat dat na twee jaar een speelstijl is aangeleerd, die groei moeilijk zo niet onmogelijk maakt!)

2015 / Francisca
Lazaro is de ideale gitaarleraar voor mij. Hoe heb ik hem gevonden? Gegoocheld natuurlijk.Op zijn site zie je zijn kwaliteiten die spreken voor zichzelf. Dat hebben er meer. De selectie vindt plaats met telefoongesprekken. Allemaal waren ze bereid een oude dame die ik ben les te geven. Natuurlijk, een professional doet het voor zijn brood. Maar met wie heb ik een goed contact? Eerste proefles bij Lazaro, want die woont om de hoek. Ik hoefde niet verder te zoeken. Ik heb meteen zijn cd gekocht. Krachtig spel, geweldig. De lessen die ik krijg zijn interessant en inspirerend. Ik krijg een gevarieerd aanbod van begeleiding tot flamenco en klassiek. Ik vind echt alles leuk en we hebben dezelfde helden, Paco de Lucia en Julian Bream. Wil je Bach? Latino muziek? Simpelweg begeleiden? Hij kan het je allemaal leren. Mijn man was ook singer-songwriter, dus ja, dat ken ik. Je krijgt les op een romantisch zolderkamertje 3 trappen op. Maar ja, je wilt toch niet voor een duur gebouw betalen?Je krijgt puik les in wat jou ligt. Daar gaat het om, de kern is de muziekbeleving. Lazaro is verder aardig en prettig intelligent. Stel je voor, voor 70€ per maand heb je een ervaren sterleraar die weetikveel hoeveel uren gestudeerd heeft een half uur per week voor jou alleen. Alles op maat. Kan niet beter.

2015 / Safiye
Ik heb volgens mij twee jaar les gehad van Lazaro nadat ik bij verschillende docenten ben geweest voor kortere periodes en dat klikte eigenlijk steeds net niet. Lazaro speelt zelf veel klassieke gitaar, maar je zoekt samen naar een manier van lesgeven die bij jou past. Ook zoekt hij dingen voor je uit en de lessen waren altijd prettig en ontspannen. Aangezien dit was wat voor mij goed werkte. Hij helpt je met eigen werk en covers die jij graag wilt spelen. Als je het even niet meer weet heeft hij ook altijd goede suggesties! Ik doe nu een opleiding waar ik gitaarles heb anders zou ik nog steeds les hebben bij Lazaro! Je kunt veel van hem leren en hij is ontzettend aardig. Groetjezzz!!

2015 / Adrian 
Ik heb sinds 2010 les bij Lazaro. Lazaro is een hele fijne leraar. Hij weet de meest lastige gitaartechnieken zo uitleggen dat je de aanvankelijk onoverkomelijke moeilijkheden niet veel later onder de knie hebt. Maar het belangrijkste is dat Lazaro ervoor zorgt dat je altijd muziek maakt en niet gefocusseerd blijft op de noten of techniek, want de muziek en hoe je die overbrengt daar gaat het om. Daarnaast is hij in alle gitaarstijlen thuis! All round dus

2015 / Marnix
“Ik heb nu ongeveer een jaar les bij Lazaro en dit bevalt me uitstekend. Lazaro heeft een gave om een ontspannen setting te creëren bij zijn lessen. Met veel persoonlijke aandacht en goede observatie van het gitaarspel weet hij de gitaaroefeningen, akkoorden en ritme over te brengen. Ik heb daar veel aan gehad en heb daardoor al veel stappen voorwaarts kunnen zetten in mijn gitaarspel. Dat vormt een stimulans om door te gaan in de gitaarlessen en geeft veel voldoening.”

2015 / Boris
De lessen bij Lazaro zijn heel leuk. Je speelt alle soorten liedjes, je mag ook zelf welke liedjes je leuk vindt kiezen en je kan alles zeggen. Ik heb al heel veel geleerd in een paar jaartjes. Lazaro is heel aardig. Je kan klassiek spelen, maar ook elektrisch. Hij speelt zelf ook heel goed gitaar, heeft ook een mooie CD (Leyenda) en weet alles van gitaren. De locatie is ook makkelijk. Het lijkt op een studio, ook met opname apparaten en zo. Elke les is leuk.

2015 / Sacha en Victor
Victor vind de gitaarles geweldig, meters sneeuw overbrugt hij, gitaarles slaat hij echt niet over! Ik ben ook heel tevreden met af en toe een gezellig riedel, of hoe noem je, dat in huis, maar vooral met mijn normaal niet zo uitbundige zoon die hier zo ontzettend blij van wordt!!!!  Allemaal dankzij jou! Geweldig.

Wil jij ook gitaarles volgen of meer informatie?

Stuur dan een email of bel  0640014531  of stuur een sms of whatsapp.