Online Gitaar Lessen

Gitaarles Den Haag - Online
Online Guitar Lesson
Online Guitar Lesson
Online Guitar Lesson

Online gitaar lessen in jouw eigen tijd
Stel je bent op een eiland in de Stille Zuidzee, ergens in het binnenland van Afrika, aan het werk op een booreiland, of op een andere afgelegen plek in de wereld, of er is een corona pandemie gaande en je kan niet naar buiten … en je wilt toch gitaar lessen van hoge kwaliteit volgen … 

 


Online gitaar lessen!

Waarom Online Gitaarles?
Woon je ver weg van de stad, of in een gebied waar geen gitaar docent is? Of heb je gewoon geen tijd of mogelijkheid om naar de les locatie te komen? Dan zijn de online gitaarlessen ideaal voor jou. Deze zijn te volgen in je eigen tijd en vanuit je eigen huis.

Hoe gaan de Online Gitaar Lessen?
Allereerst hebben wij contact via email of via appjes (Signal of Whatsapp).
Vervolgens maken we een afspraak voor een proefles en dan testen we ook de apparatuur.
Als je door wilt gaan met de lessen maak ik in samenwerking met jou een plan of programma op basis van de leerdoelen die je hebt omtrent jouw gitaarspel.
Als ik het nog niet gedaan heb stuur ik je alsnog materiaal om aan te werken, muziek stukken, akkoorden, liedjes, etc. Eventueel begeleid van een video opname.
Tijdens de eerste les maken we een afspraak voor een volgende les.

Wat heb je nodig voor online gitaar lessen?
Je hebt een computer, tablet, of telefoon met videocamera nodig. Verder heb je een programma als zoom of skype nodig. Om een betere klank te krijgen is het handig om een headset te gebruiken. En natuurlijk een internet verbinding. Hoe sneller je internet is hoe beter je ervaring. Een video-opname-software is doorgaans aanwezig op het apparaat dat je gebruikt.


Prijzen Video lessen 

Het beste is om altijd te beginnen met het volgen van een proefles. Maar je kan ook een losse les boeken of een strippenkaart nemen. Ga hiervoor naar de tarieven pagina op deze website.  Materiaal zoals TAB en bladmuziek is bij de prijs inbegrepen.  De betaling gebeurt via een bankoverschrijving, Tikkie of via Paypal met mijn e-mailadres.  De online gitaar lessen (proefles, losse les of strippenkaart) worden vooraf betaald vóór aanvang van de les.


Overige informatie, Gitaarles in Den Haag

Welke leeftijd?
Alle leeftijden. Online gitaar lessen vind ik voor kinderen minder geschikt.

Locatie van de lessen?
Bij jouw thuis (waar ook ter wereld) en in jouw eigen tijd en na het maken van een afspraak!

Wil je online gitaar lessen starten of liever meer informatie?
Stuur mij een e-mail, bel +31640014531 of stuur een sms of app bericht om een afspraak te maken.  Na de afspraak en overmaking van het lesgeld kunnen we beginnen met jouw online gitaarles.

Liever gitaarles in mijn studio in Den Haag?
Je kunt ook gewoon les volgen in Mijn studio in Den Haag.  Stuur mij een e-mail of bel +31640014531 of stuur een sms- of app bericht om een afspraak te maken.