Basiscursus cursus gitaar van 10 lessen
In deze groepsles cursus gitaar leer je de beginselen van het gitaarspelen d.m.v. liedjes met akkoorden, korte solo stukken en oefeningen. De stijlen die aan bod komen zijn pop muziek, klassiek en flamenco. Allemaal stijlen die heel goed passen op de Spaanse en/of akoestische gitaar. De lessen zijn bedoeld om je in een aantal weken een stevige, muzikale basis te geven op de gitaar. Ondanks het feit dat het een groepsles is, zal er voldoende ruimte zijn om de individuele wensen zoveel mogelijk aan bod te laten komen.

De lessen zullen starten bij een minimum van 4 deelnemers.
Maximaal aantal deelnemers is 5. De lessen vinden wekelijks plaats.
De lessen zijn bedoeld voor alle leeftijden, volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 12 jaar.
Voor kinderen onder de 12 jaar kan ik verwijzen naar de individuele gitaarlessen.

Je zorgt zelf voor een gitaar.
Je kunt een gitaar huren bij Bax Shop dat kost minimaal € 60 voor 4 maanden (minimum huur tijd). De prijs van een goedkopere gitaar bij Bax Shop is ca. € 150,- Hier meer tips over gitaren

Het lesmateriaal wordt je als pdf toe gestuurd. Het is handig als je deze uitprint en bij je hebt tijdens de les.

Gitaar stemmen vóór de les
Zorg ervoor dat je vóór de les de gitaar hebt gestemd daar het anders van de lestijd af gaat als we daar te lang mee bezig zijn. Ik kan iedereen een stem apparaat aanraden of je kunt ook een (gratis) app op je mobiel gebruiken.

Gemiste lessen
Daar het een groepsles is kunnen gemiste lessen helaas niet worden ingehaald. Wel zal ik een video van het lesmateriaal maken zodat je deze zelf thuis kan volgen.

Je meldt je aan door een berichtje, mail te sturen of te bellen. De aanmelding is definitief als het bedrag is voldaan. Bij te weinig aanmeldingen of als de cursus al vol zit ontvang je het geld terug op je rekening.

De lessen worden gegeven op woensdag tussen 15:00 en 18:00 uur.  De lessen duren 1 uur. Er wordt verwacht dat je op tijd aanwezig bent.
De locatie van de lessen is Zwarteweg 77 in Den Haag centrum.
Mochten er meerdere groepen van minimaal 4 deelnemers zijn dan kunnen zowel de tijden als de dagen veranderen.

De lessen zullen starten vanaf september en daarna het gehele jaar door t/m juni.  Juli en augustus worden geen lessen gegeven.

De kosten van de lessen zijn € 200 voor de cursus van 10 lessen.
Deelnemers met Ooivaarspas krijgen korting op de lesprijs. Woon je in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam of Voorburg dan kom je mogelijk in aanmerking voor een korting via de Ooivaarspas. Dit zal minimaal 50% van de kosten bedragen. Deelnemers met Ooivaarspas betalen € 100. Informeer hiervoor bij de Gemeente Den Haag

Informatie en aanmelden
Stuur een bericht of bel naar 0640014531
Stuur een e-mail naar: lazarotejedor@gmail.com
Of maak gebruik van dit formulier
Daarna kun je je definitief aanmelden door het lesgeld over te maken.