Clases de guitarra

Video Gitaar Lessen

Video gitaar lessen in jouw eigen tijd
Stel je bent op een eiland in de Stille Zuidzee, ergens in het binnenland van Afrika, aan het werk op een booreiland, of op een andere afgelegen plek in de wereld … en je wilt gitaar lessen van hoge kwaliteit volgen … 

Video gitaar lessen

Waarom Video Gitaarles?
Woon je ver weg van de stad, of in een gebied waar geen gitaar docent is?  Of heb je gewoon geen tijd of mogelijkheid om naar de les lokatie te komen? Dan zijn de video gitaarlessen ideaal voor jou. Deze zijn te volgen in je eigen tijd en vanuit je eigen huis.

Hoe gaan de Video Gitaarlessen?
Allereerst maken we een plan of programma op basis van de leerdoelen die je hebt omtrent jouw gitaarspel.
Vervolgens stuur ik je, op basis van je doelen, een video gitaarles met het oefen materiaal zoals liedjes, akkoorden, etc.
Na het bestuderen van dit materiaal in jouw eigen tijd stuur je mij een oefen video terug.
Daarop stuur ik je een feedback video retour.  

Wat heb je nodig voor video gitaar lessen?
Je hebt een computer, tablet, telefoon of videocamera nodig om video-opnamen te maken. Ook heb je een internet verbinding nodig om de video te uploaden. Een video-opname-software is doorgaans aanwezig op het apparaat dat je gebruikt.
Om grote video-bestanden te verzenden (tot 2 GB) gebruiken we de gratis Wetransfer.com website.


Prijzen Video lessen 

De prijs per video les is € 30
Normaal gesproken heb ik voor een les (materiaal + feedback video) een half uur nodig. Als het meer dan een half uur is, laat ik je dat op voorhand weten. Materiaal zoals TAB en bladmuziek is bij de prijs inbegrepen.  De betaling gebeurt via een bankoverschrijving of via Paypal met mijn e-mailadres.  De video lessen worden vooraf betaald voor aanvang van de les.

Een proefles
Je kunt een proefles volgen voor € 10


Overige informatie, Gitaarles in Den Haag

Welke leeftijd?
Alle leeftijden. Video lessen zijn voor kinderen minder geschikt.

Locatie van de lessen?
Bij jouw thuis (waar ook ter wereld) en in jouw eigen tijd!

Wil je video gitaarlessen starten of liever meer informatie?
Stuur mij een e-mail, bel +31640014531 of stuur een sms of whatsapp bericht om een afspraak te maken.  Na de afspraak en overmaking van het lesgeld kunnen we beginnen met jouw video gitaarles.

Liever gitaarles in mijn studio in Den Haag?
Je kunt ook gewoon les volgen in Mijn studio in Den Haag.  Stuur mij een e-mail of bel +31640014531 of stuur een sms- of whatsapp bericht om een afspraak te maken.

 

Vragen? Stuur een e-mail!