Gitarist boeken voor elke intieme gelegenheid

Gitarist boeken voor intieme evenementen, recepties en feestelijkheden 

RELAXTE ACHTERGROND MUZIEK OP JOUW EVENT
Mijn gitaar muziek is ideaal als achtergrondmuziek bij een receptie, verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, diner, toast als stijlvolle of bijzondere muzikale omlijsting.  
Live muziek is een belangrijk onderdeel van elk intieme event. Het warme, integere geluid en de symfonische klanken van van de gitaar tijdens een diner of receptie zorgen voor dat beetje extra cachet in de ruimte. Muziek verbindt de gasten wanneer woorden tekortkomen. U kunt mij als professioneel muzikant gemakkelijk inhuren.

SPAANSE EN AKOESTISCHE GITAAR MUZIEK

Als gitarist kan ik live muziek verzorgen met een breed repertoire aan klassieke en romantische populaire muziek en liedjes. De subtiele aanwezigheid van de gitaarmuziek en de warme klanken van de gitaar zorgen voor een stijlvolle en ontspannen sfeer!

EEN SERENADE OF MINI HUISCONCERT OP LOCATIE
Wilt u uw geliefde romantisch verrassen met een aubade of serenade of uw dierbare vrienden en familie met een mini huisconcert dan kom ik graag de serenade of het huisconcert geven. Alles in overleg en afgestemd op uw wensen.

EEN HUWELIJKSAANZOEK
Een aubade of serenade op locatie als romantische omlijsting door uw privé gitarist.

OP ELKE LOCATIE INZETBAAR 

Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand is mogelijk.

GITAAR MUZIEK ALS AFSCHEID (UITVAART, BEGRAFENIS) 
Muziek raakt en verbindt. Het biedt troost in de laatste momenten van afscheid. En daar waar woorden tekort schieten vertaalt muziek de emoties van het hart en draagt het bij aan een bijzondere en blijvende herinnering voor de nabestaanden.

UW WENSEN STAAN CENTRAAL
Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op uw wensen; Hiervoor hebben we vóór een optreden uitgebreid persoonlijk contact.

PROFESSIONEEL

Ik ben al 30 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens, diners, recepties, verjaardagen, uitvaart etc. Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam als gitarist. 
Stuur mij een E-mail of een bericht en laat weten waar u precies naar op zoek bent; ik kijk er naar uit om op uw speciale dag of evenement te spelen

MIJN OPDRACHTGEVERS

Opdrachtgevers zijn naast o.a. KLM, IBM, Philips, NEN, FNV, Delft Waterschappen, Hotel des Indes, Openbare Bibliotheken, Verzorgingstehuizen ook Particulieren.

PRIJZEN

De Prijzen variëren tussen de € 100,- (Serenade) en € 500- (bedrijfsevent) per evenement. 
Prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten (€ 0,25 per km) en eventuele verblijfskosten.

OVERIGE INFORMATIE
Zie CV voor meer informatie.  Luister naar werken uit mijn solo CD of op Spotify of naar mijn Spaanse liedjes.
Voor boekingen of informatie kunt u een  E-mail  sturen, bellen met 0640014531 of een sms sturen.

Gitaardocent Den Haag
Gitaardocent Den Haag
Gitaardocent Den Haag