Contact

 Gitaarles Den Haag / Lazaro Tejedor

lazarotejedor@gmail.com
Tel +31640014531
Zwarteweg 77, Den Haag

Wat zeggen gitaar studenten over mijn gitaarlessen?

Quotes
“Wat heerlijk om iemand zo te zien gitaar spelen en wat een fijne docent”
“Lazaro heeft een gave om een ontspannen setting te creëren bij zijn gitaar lessen”
“Een ervaren sterleraar voor jou alleen, alles op maat. Kan niet beter”
“Lazaro is erg geduldig”  “Eindelijk een gitaar leraar die klikt”
“Wat mij als ouder (en gitarist) erg bevalt is dat Lazaro Joshua meteen de goede gitaar techniek leert”
“Hij helpt je met eigen werk en covers die jij graag wilt spelen”
“Lazaro’s ervaring beperkt zich niet tot één stijl”
“Mijn normaal niet zo uitbundige zoon wordt hier zo ontzettend blij van!!!”

Mijn ervaring als gitaardocent?
Sinds 1990 heb ik naast mijn concertpraktijk en privé lespraktijk ook les gegeven in o.a. de muziekscholen in Amsterdam, ‘De Nieuwe Muziekschool’ in Bussum, Leidse muziekschool, muziekschool Almere Stad, Haagse Hogeschool, muziekscholen in Den Haag en omgeving en workshops in Nederland, Spanje en Marokko.

Ervaring als gitarist
Naast mijn praktijk als gitaar leraar ben ik ook uitvoerend musicus. Als gitarist treed ik op bij evenementen, recepties en feestelijkheden voor bedrijven, organisaties, verzorgingstehuizen, en particulieren.  Ik heb concerten gegeven op diverse podia in Europa en Marokko.  Opnames gemaakt voor de Nederlandse radio en televisie. Hier kun je mijn solo CD Leyenda met Spaanse gitaarmuziek beluisteren. Als singer-songwriter schrijf ik eigen songs en zing deze meestal in het Spaans.

Wil jij ook gitaarles volgen of meer informatie?
Stuur dan een email of bel 0640014531 of stuur een sms of whatsapp.

Vragen? Stuur een e-mail!

Guitar Lessons in English / Clases de guitarra en Español

Guitar lessons in English
I Also speak English and you are welcome to follow the Video Guitar Lessons by internet or at my Studio in The Hague.

Clases de guitarra en Español / Castellano
Hablo Castellano y estas bienvenido a seguir las Clases de Guitarra en Video por internet o en mi Estudio en La Haya.